Om oss

Vi startade vår verksamhet 1966 och har sedan dess varit en av Sveriges största motorbåtsklubbar, hos oss hittar du stor kunskap och ett hängivet intresse för racing och båtliv samt en gedigen resultatlista från legendariska tävlingar inom Svensk båtracing.
Gå gärna in under fliken Historia och läs om några av Sportbåtsklubbens profiler samt att titta på gamla dokument vi hittat i arkiven. Vi kommer framöver att fylla på med mera historia så en titta varje månad kan vara av intresse.

2010 lanserade vi en ny hemsida som kommer att förmedla all information för dig som är intresserad av båtsport, vare sig du är intresserad av att börja tävla eller sugen på att se vår stora offshoretävling Saltsjöloppet så hittar du information här. Läs mer om tävlingen under fliken Saltsjöloppet.

Vi kommer att hålla denna sida uppdaterad med försäsongens utveckling och även tips om vilka teamsidor som är värt ett besök för det senaste skvallret under fliken nyheter. Här hittar du allt från glada amatörer som åker runt i klassen Classic till yttersta världseliten i klass 3B .

SBK är förmodligen Sveriges mest aktiva klubb och har många aktiva åkare så du kommer att få hjälp, tips och råd i massor. Dessutom avslutar vi alltid säsongen med ett riktigt kalas. Senast blev det middag och Bowling i Stockholm. Välkommen till SBK!

För dig som medlem i SBK är detta stället att hålla dig uppdaterad på. Här kommer vi framöver att lägga ut all relevant information. Titta därför in under flikarna nyheter och medlemmar regelbundet. Vi saknar fortfarande information och bilder om några av SBK ekipagen så vi ser fram emot att du som saknas tar kontakt med oss. Gör det under fliken ”kontakt ”ovan på startsidan.

Vi syns ute på racerbanorna inom kort!

Mvh!

Sportbåtsklubben